Kungshamn pyyhesetti nimi- / logomerkattuna | valkoinen

SUUNNITTELE OMA MALLISI

Valitse painettava näkymä. Lisää tuotteeseen kuva tai tekstiä ja suunnittele oma mallisi.
Valitse sitten koot ja tilausmäärä ja vie tuotteet ostoskoriin.
Valmistamme tuotteet suunnitelmasi pohjalta ja otamme tarvittaessa yhteyttä sähköpostitse.

Kungshamn pyyhesetti nimi- / logomerkattuna | valkoinen

80,00 Sis. alv 24%

  • Ylellinen lahja yhteistyökumppanille tai ystävälle!
  • Setti sisältää 4 pyyhettä logo- tai nimimerkattuna.
  • Pyyhkeisiin sisältyy logo- tai nimimerkkaus.
  • Käytämme oikovedoksen tekstimallista sekä väristä ennen tuotteiden merkkaamista!

Kuvaus

Ylellinen Reilun kaupan puuvillasta valmistettu froteepyyhe on 550 g silmukkafroteeta. Täydellinen pyyhesetti kaikille, jotka nauttivat itsensä hemmottelusta tai kaipaavat ripauksen luksusta arkeen. Pyyhkeellä on sekä Oeko-Tex®- että Reilun kaupan sertifikaatti. Pyyhkeitä on saatavana 24 värissä ja neljässä eri koossa. Setissä mukana 2kpl 50x70cm käsipyyhettä sekä 2kpl 70x130cm suihkupyyhettä. Lahjalaatikossa.

Meille toimittajana on tärkeää pystyä tarjoamaan tuotteita, joiden kehitystä valvomme ja parannamme jatkuvasti. Kun valitset Reilun kaupan merkkituotteet, luot mahdollisuuksia muutoksiin. Autat viljelijöitä ja työntekijöitä parantamaan työ- ja elinolojaan. Reilu kauppa on itsenäinen sertifikaatti, jonka tavoitteena on torjua köyhyyttä ja vahvistaa ihmisten vaikutusvaltaa ja kykyä luoda muutoksia ja kehitystä.

Pyyhkeisiin sisältyy nimi / logomerkkaus. Logomerkkauksessa max 3000 tikkiä. Hinta sisältää merkkaukset. Voit toimittaa logon sähköpostitse: [email protected] tai kirjoittaa merkattavan tekstin kassalla tilauksesi lisätiedot -kenttään.