Palvelut

Palvelut

MAINOSTEKSTIILIT & TEKSTIILIPAINATUKSET

Etsitkö yrityksellesi tekstiilejä työ- tai markkinointikäyttöön? Tarvitseeko bändisi tai joukkueesi merkattuja paitoja tai peliasuja?

Tarjoamme asiakkaillemme nopeasti ja kustannustehokkaasti tekstiilit sekä tekstiilipainatukset laadukkailla materiaaleilla toteutettuna. Valikoimastamme löydät hyvällä hinta-laatu -suhteella niin pipoja kuin toppatakkeja ja kaikkea siltä väliltä!

Verkkokauppamme tarjoaa myös peliasut urheiluseuroille.

Markkinointi­materiaali

Kaipaatko itsellesi ja yrityksellesi käyntikortteja, flyereita tai julisteita? Puuttuuko sinulta markkinoinnissa hyödynnettävää materiaalia?

Valmistamme yksilöidyt tuotteet markkinointiin sinun toiveidesi mukaan! Voit suunnitella tuotteesi itse tai jättää suunnittelun meille. 

”Henkilökohtaista ja erittäin joustavaa palvelua laadukkaalla jäljellä”

– Yhteistyökumppani –

TEIPIT & TEIPPAUKSET

Onko autosi tai liiketilasi ikkunat vailla teippausta? Tarvitsetko vain tarrat, jotka kiinnität itse?

Suunnittelemme ja toteutamme alusta asti monenlaiset mainosteippaukset korkealaatuisilla materiaaleilla. Myönnämme työllemme takuun, jonka avulla takaamme työn laadun.

Valikoimaamme kuuluu myös siirtotarrat sekä tulostetarrat pienissä tai suurissa erissä tarpeesi mukaan.

BRODEERAUKSET

Tarvitseeko yrityksesi kangasmerkkejä tai brodeerauksia tekstiileihin?

Toteutamme brodeeraukset sekä brodeerausohjelmat asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kangasmerkkimme sisältävät nurjalle puolelle kiinnitettävän liimakankaan, jonka avulla merkkien kiinnittäminen sujuu helposti ja vaivattomasti ilman ompelua!

SUUNNITTELU​

Onko yrityksesi vailla logoa tai puuttuuko yrityksesi logosta vektoroitu versio?

Palveluihimme kuuluu myös logojen suunnittelu- sekä vektorointipalvelu. Vektoroimme logosi useisiin tiedostomuotoihin, jolloin käytössäsi on logotiedostot joka tarpeeseen. 

Logon vektorointipalvelu alk. 60€ (alv0%).