Kangasmaski logolla

SUUNNITTELE OMA MALLISI

Valitse painettava näkymä. Lisää tuotteeseen kuva tai tekstiä ja suunnittele oma mallisi.
Valitse sitten koot ja tilausmäärä ja vie tuotteet ostoskoriin.
Valmistamme tuotteet suunnitelmasi pohjalta ja otamme tarvittaessa yhteyttä sähköpostitse.

Ale!

Kangasmaski logolla

8,90 Sis. alv 24%

  • Hinta sisältää painatuksen.
  • Maskin väri tummansininen.
  • Käytämme suunnitelmista aina vedoksen ennen tuotteiden logomerkkausta!
  • Voit myös tilata merkatun tuotteen ja lähettää logon sähköpostitse osoitteeseen [email protected] niin teemme suunnitelman ja lähetämme oikovedoksen.

Kuvaus

Kankainen kasvomaski filtteritaskulla. Ei vastaa henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia. Maski ei anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan. Soveltuu käytettäväksi myös ilman filtteriä.

Kolmikerroskangas, sisäpuolella filtteritasku. Sivuissa säädettävät kumilenkit, jotka edesauttaa maskin istuvuutta. Nenänvarrella muotoiltava, ohut metallilevy, joka ei sisällä nikkeliä.

Materiaali
100% puuvillaa

Suositellaan pestäväksi 60 asteessa.

Käyttöohjeita:
Poista maski äläkä käytä sitä, mikäli sinulla on hengitysvaikeuksia tai ihoärsytystä. Suositeltavaa pestä ennen käyttöönottoa. Likainen maski voi edistää viruksen leviämistä, joten huolehdi, että käytössäsi on aina puhdas maski!

Pue puhdas maski aina puhtain käsin. Pidä maski puhtaana käytön aikana välttämällä sen koskettamista. Riisu maski käytöstä koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laita maski suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet ja maski joka käytön jälkeen!